2018 la bilanț

Anul 2018 este pe final și trebuie făcut bilanțul. Am încercat o selecție pe structura celei de anul trecut, în care am pus câteva fotografii făcute în ieșirele de peste an.

Din punctul meu de vedere, calitatea fotografiilor a crescut față de anul trecut, dar sunt încă departe de ceea ce vreau. Mai e multă muncă, însă aduce și multă plăcere la pachet.

Până la urmă despre asta este vorba, despre pasiune și liniște. Pare ca se conturează o direcție pe care vreau să o dezvolt. Totuși rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile. Dacă vor fi ieșiri în natură vor veni și mai multe rezultate.

Normal, vorbim de ieșiri „part time”. În lunile care au trecut din ianuarie până acum am bifat câteva obiective mai vechi. Am fost în Cozia de două ori: iarna cu Andrei și vara cu Miruna (ea a trebuit să suporte multe ore de vorbit în șoaptă 🙂 ) Am văzut foarte multe animale sălbatice, mai multe ca niciodată.Am reușit să fotografiez porc mistreț și mai multe capre negreca în 2017.Am fost în Buila, cu Andrei, Un loc în care mi-am propus să revin.

Apoi am făcut o ieșire neprevăzută, dar bine-venită în Ciucaș,cu Alex. Am mai vizitat un loc care era pe lista de foarte mult timp și care era chiar sub nasul meu. Geani, data viitoare stăm mai mult. Ar mai fi și altele, dar deja e prea lung. Sărbători fericire și multă liniște.

Fotografilor din lista mea le doresc multe ieșiri și lumină bună.

1 thought on “2018 la bilanț”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *