ÎNCEPUT DE IUNIE LA DUMEȘTI

 

Tura din acest început de vară de la Dumești a fost așteptată de către toată lumea. Îmi era dor de dormitul și de atmosfera de la cort. Am cunoscut oameni noi, iar cei pe care ii stiam au rămas la fel de faini și de plini de viață.

Au fost patru zile diferite din punct de vedere fotografic, una de cealaltă. Eu am încercat să îmi îndrept atenția către altfel de subiecte. Intenția mea a fost să intru cu adevărat în intimitatea locului și să încerc să îl cunosc cât mai bine. Pe alocuri, consider că am reușit. Am avut ocazia să surprind câteva momente inedite. ” haloul ” sau ” curcubeul alb ” este unul dintre momente, eu văzându-l pentru prima dată.

Am rămas cu amintiri faine, cu câteva fotografii de care sunt mulțumit și cum am mai zis am cunoscut niște oameni cu suflet mare.

Vă las mai jos, să spună, ceea ce nu pot eu în cuvinte, galeria foto. De asemnea, aș vrea să închei cu un citat care îi aparține lui PAUL ZIZKA, pe care l-am citit zilele trecute : „ Faceți o prioritate din a ajunge acasă cu amintiri, fotografiile bune sunt doar un bonus. ”

Citatul face parte dintr-un întreg interviu pe care PAUL ZIZKA l-a acordat ANDREEI POPESCU, de la ” Drumeți și Drumeții ” ( https://drumetisidrumetii.com/2017/06/26/paul-zizka-interviu-fotograf-de-natura/ ). Aceste spuse, consider, că se potrivesc tuturor pasionaților de fotografie.

 

” Între viaţă şi moarte ” / Iunie 2017 / © Raul Bambu
” În doi ” / Iunie 2017 / © Raul Bambu
” Inspiration ” / Iunie 2017 / © Raul Bambu
” The one „Iunie 2017 / © Raul Bambu
” First signs of summer ” / Iunie 2017 / © Raul Bambu
” First touch ” / Iunie 2017 / © Raul Bambu
” Geamăna, our Mars ” / Iunie 2017 / © Raul Bambu

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *